CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Specialister i online træningsforløb
Mød Future Fitness
Med mere end 9 års erfaring har holdet bag Future Fitness specialiseret sig i online træningsforløb og livsstilsforandringer. Future Fitness er eksperter i at motivere og guide folk online til en sundere og bedre livsstil med korrekt og effektiv træning og kost.

Grundlægger af Future Fitness Søren Lind Hansen er certificeret personlig træner, kostvejleder og forfatter af E-bøgerne: Opskrifter til en sund livsstil og Den sunde vej til et vægttab. 

Søren har brugt de sidste 5 år på at lære fra de bedste trænere i Europa, og har derfor opnået en dyb kendskab til korrekte træningsmetoder og træningssystemer, der giver de mest effektive resultater. 

Nu hjælper Søren sine egne klienter med at få succes igennem selvsamme metoder, systemer og træningsperiodisering. 

Søren har specialiseret sig i, at hjælpe folk med at opnå en fit, veltrænet og sund krop igennem online tilpasset træningsforløb. 
Kosten er altafgørende for dit mål
Få tilsendt vores kogebog gratis!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

...Havde det ikke været for Future Fitness' træningsprogrammer, havde jeg nok ikke set de helt store fremskridt med min træning

...Hver træning glæder jeg mig til, fordi jeg ved hvad jeg skal træne, og når træningen er overstået, er jeg et skridt tættere på den krop, jeg gerne vil opnå

Nu er min træning struktureret og af god kvalitet. Et træningsprogram fra Future Fitness er virkelig en investering - du får mere ud af dit fitnessmedlemsskab og en højere kvalitet af din træning!

Bliv en del af Future Fitness fællesskabet
Blog  - De seneste nye blogindlæg af Future Fitness
Online træningsforløb - Tilpassede forløb efter dine behov og mål!
Fit-Før-Sommer forløbet
Drømmer du om at tabe fedt, blive strammet op og stå skarpt på stranden til sommer? Prøv at tænk på det. Hvis du ikke har en præcis plan og adgang til den bedste viden om kost og træning, så vil du måske aldrig nå dette mål. Få designet et komplet professionelt forløb, der viser dig præcis, hvordan du træner og spiser korrekt. 
Bliv en del af Future Fitness facebook-fælleskab
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
 Future Fitness IVS
 kontakt@futurefitness.dk
+45 31 53 10 83